Zbulohen detaje nga protesta e 7 Korrikut , ja cila do të jetë lëvizja e fundit në PD

Partia Demokratike ka bërë lëvizjen e radhës pak ditë nga protesta e thirrur nga Sali Berisha më 7 korrik në orën 19:00 në Tiranë. Sipas tyre qytetarët do të kenë mundësinë që të shprehin shqetësimet e tyre drejtpërdrejtë dhe jo nëpërmjet përfaqësuesve politike. PD fton të gjithë qytetarët që duan të ngrenë zërin, të bashkohen çdo ditë në foltoren e selisë dhe më pas në 7 korrik të dalin të gjithë të bashkuar në shesh.

Njoftimi i plote:

Partia Demokratike me idenë e hapjes ndaj shoqërisë, dhe në përgatitje për frymën popullore të protestës së 7 korrikut, do të hapë selinë dhe foltoren e saj për shqiptarët.

- Advertisement -

Për herë të parë, të rinj e të reja, burra e gra, profesionistë dhe fermerë, njerëz nga të gjitha fushat e shoqërisë, do të hyjnë në seli për të shpallur shqetësimet  e tyre personalisht, dhe jo nëpërmjet përfaqësuesve politikë.

Partia Demokratike, në kontratën e re sociale me shoqërinë, fton të gjithë shqiptarët që duan të ngrenë zërin, të na bashkohen çdo ditë në foltoren e selisë dhe më 7 korrik në shesh.

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit