Shokon Bamir Topi: “Sali Berisha është tradhtari më i madh i PD por populli nuk arrin ta kuptojë”

Ish-presidenti Bamir Topi në një intervistë të dhënë ka deklaruar se Lulzim Basha ka “bekimin” e Sali Berishës dhe se sipas tij ish-kryeministri ka një ndikim të fortë në vendimmarrjet brenda PD-së pavarsisht të gjithave. Ai gjithashtu dhe edhe opinionin e tij lidhur me ngjarjet e fundit politike të ndodhura si dhe qëndrimin e tij ndaj Berishës dhe pozicionit të tij në Partinë Demokratike.

“Për aq sa unë e njoh, të jeni të sigurt, që edhe në këto kushte, po të donte, brenda 24 orëve Lulzim Basha nuk ka pùshtet brenda PD, mjafton vetëm një fjalë e Sali Berishës. PD administrohet nga Basha, por nuk është pronar Basha. Njerëzit e thjeshtë janë shumë idealistë. Njerëzit nuk arrijnë të kuptojnë që janë të rrèthuar. Në radhë të parë, tràdhtia e parë është bërë nga lidershipi politik. Tràdhtinë më të madhe, demokratët e kanë pasur nga Sali Berisha.

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit