Nuredin Dumani ‘pendohet’, merr statusin e të penduarit të drejtësisë dhe dëshmitarit

Sipas informacioneve të fundit bëhet me dije se i këkuari dhe autori i një sërë vrasjesh është penduar para drejtësisë. Nuredin Dumani ka pranuar të bashkëpunojë me drejtësinë, duke marrë statusin e të penduarit dhe duke kaluar në anën e drejtësisë në ndihmën e zbardhjes së shumë ngjarjeve. 

Nuredin Dumani akuzohet për së paku 8 vrasje duke u cilësuar si vrasës me pagesë i cili përdorej nga banda të ndryshme për të larë haqet midis tyre.
Nuredin Dumani  pritet që me rrëfimet e tij para hetuesve të zbardhë shumë ngjarje kriminale që kanë tronditur të gjithë si dhe kush qëndron prapa tyre.

Vijon..

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit