Nuk mbaron me kaq, John Deep mund të padisë përsëri ish gruan e tij, do të nisë një betejë e tretë ligjore

Nuk ka të sosur lufta mes John Deep dhe Amber Heard.

Pas intervistës së saj të fundit, Amber theksoi se deklarata e Johny Deep se ai asnjëherë nuk e ka goditur atë ishte një gënjeshtër.

Më pas, ajo shtoi se do të qëndrojë pranë çdo fjale të dëshmisë së saj deri në ditën që do të vdesë.

- Advertisement -

Sipas avokatëve të John Deep, kjo akuzë mund t’i hapë probleme përsëri aktores, pasi është një burim ligjor për të paditur Hard.

Kjo intervistë mund të llogaritet si një ‘publikim’ i ri sipas ligjit i cili mund të nxisë një padi të tretë

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit