Ndërprerje e energjisë elektrike në ditët në vijim/ Zonat dhe oraret

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se në datat 5,6 dhe 8 Tetor do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në kryeqytet.

ODHEE njofton se në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes, në datat 5-6 dhe 8 tetor, do të kryhen punime në disa fidera të NST Valias dhe NST Selitë dhe pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

5 tetor/00:00-05:00

- Advertisement -

Pjesërisht: zona pranë Pallatit të Sportit “Asllan Rusi”, rruga “Dritan Hoxha”.

- Advertisement -

***

6 tetor/00:00-05:00

Pjesërisht: Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, rruga “Gjovalin Gjadri”.

Rruga “Hamdi Pepa”, rruga “Bedri Karapici”, rruga “3 Dëshmorët” pranë KMY, Biznese private brenda territorit të ish- “Misto Mames, Kaon, rruga “Tish Daia”. Pranë Kopshtit Botanik, “Kodra e Diellit”, zona pranë ish-Drejtorisë së ujrave (Selite), Lagjia “Garunj”, Mjull Bathore, Lundër, Vishnje, Arbanë.

***

8 tetor/09:00-13:00

Qerekë, Tapizë

***

Po ashtu, OSHEE sqaron se në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, sot – 5 tetor, gjatë intervalit kohor 09:00-16:00, do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Rruga “Budi”, rruga “Qemal Stafa”.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisment -

ME TE LEXUARA