“Meta” ndalon mediat shtetërore Ruse të shfaqin reklama në platformë

Meta Platforms, kompania  e Facebook, Instagram dhe WhatsApp ka njoftuar se do të ndalojë mediat shtetërore ruse të shfaqin reklama ose të fitojnë para në platformat e saj kudo në botë, tha të premten kompania mëmë e kompanisë së mediave sociale Facebook.

 

Në lidhje me këtë vendim kuptojmë shumë qartë se elita të pozitave të rëndësishme të instancave në SHBA, janë në krahë të Ukrainës dhe i dalin kundër Rusisë me këto vendime barbare që po ndërmarrin ditën e fundit.

- Advertisement -

 

(INFORMOHU MINUTE PAS MINUTI NE FLASHNEWS)

“Ne gjithashtu vazhdojmë të aplikojmë etiketa për mediat shtetërore ruse”, postoi kreu i politikës së sigurisë në Facebook, Nathaniel Gleicher në Twitter.
Ai shtoi se këto masa të reja tashmë janë zbatuar dhe do të vazhdojnë edhe në fundjavë.

 

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit