Exchange

by Ana
Exchange

Kursi i kembimit valutor

Euro në Lek

USD në Lek

GBP në Lek

Flash News përdor cookies, për të shērbyer më mirë. Ju bini dakort me kushtet dhe termat e privatësisë duke vizituar portalin. Pranoj Më shumë