Elon Musk: “Më vjen keq jam absolutist i fjalës së lirë, nuk do i bllokojë burimet ruse të lajmeve”

Shefi i “SpaceX” Elon Musk tha të shtunën se shërbimi i saj satelitor Starlink i është thënë nga disa qeveri, jo nga Ukraina, të bllokojë burimet ruse të lajmeve.

“Ne nuk do ta bëjmë këtë nëse nuk jemi me armë, na vjen keq që jemi absolutist i fjalës së lirë”, tha ai në një postim në Twitter.

Musk tha gjithashtu se SpaceX iu dha përparësi mbrojtjes kibernetike dhe tejkalimi i bllokimit të sinjalit, do të shkaktojë vonesa të vogla në Starship & Starlink V2 nga Lidhjet e Sponsorizuara Taboola

- Advertisement -

Studimi në Gjermani mund të jetë më i lirë se sa mendoni. Në fillim të kësaj jave, shefi i SpaceX paralajmëroi se ekzistonte një shans i madh që Starlink i saj të mund të “shënjestrohej” në Ukrainë, të cilën rusët pushtuan javën e kaluar.

 

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit