Bamir Topi 60 mijë $ syze, vetëm tre njerëz në Shqipëri i kanë

Syzet e Bamir Topit janë një detaj që ka rënë gjithnjë në vëmendjen e publikut dhe janë komentuar më shumë nga të gjithë. Ish-Presidenti thuajse në çdo dalje i mban këto syze dhe në shumë intervista është shprehur se ato janë aspak të lira. Bamir Topi është shprehur se syzet janë jo të lira, të rralla por syze që i shkojnë formatit të tij.

Syzet e tij janë prodhim i limituar dhe shumë pak njerëz kanë mundësinë t’i blejnë. Syzet janë “Diplomat I” nga Maybach dhe kushtojnë 60 mijë dollarë. Të tilla syze në Shqipëri kanë vetëm 3 persona, deputeti Tom Doshi, djali i kr yeministrit, Greg Rama si dhe Bamir Topi.

- Advertisement -

Të fundit

Të fundit